U petak 9. veljače dijelimo doručak za Dan zimskog bicikliranja na posao

U petak, 9. veljače dijelimo biciklistički doručak, uz pomoć bio&bio i Voelkel, odličan izotonični napitak da podrži napore zimskih biciklista, na lokaciji iznenađenja u Zagrebu! Potražite nas od ranog jutra! 
Popodne, u 17:30 sati, okupljamo se na Srednjoškolskom igralištu (južni ulaz iz ulice Izidora Kršnjavog) i krećemo prema Vintage Industrial baru. Pozivamo vas da obučete odjeću za kupanje preko jakne, stavite šlauf oko struka ili leptiriće za plivanje na ruke, ponesete ručnik za plažu ili madrac na napuhavanje. Ipak su maškare! U Vintage Industrial Baru čeka nas tropska plaža, a kasnije i koncert Ljetnog kina!

Vozimo se po unaprijed određenoj ruti, s našim voditeljima, ali svatko na vlastitu odgovornost pa vas molimo za oprez i obzirnost prema drugim sudionicima u prometu te za poštivanje važećih propisa. Podsjećamo i na obaveznu i ispravnu opremu na biciklu, između ostalog prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo, katadiopteri na pedalama i kotačima te reflektirajući materijal na odjeći.

Registrirajte se za vožnju na https://winterbiketoworkday.org/
Winter Bike To Work Day
Čuvari plaže: Ljetno Kino I 9/2/2018 Vintage Industrial

Previous articleOsijek se kandidira za domaćinstvo EuroVelo and Cycle Tourism 2018 Conference
Next articleČestitamo Novom Sadu na pobjedi za Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao 2018.!