Tulum – uDOMi Sindikat biciklista

Nakon godine i pol akcija, vožnja, zanovijetanja, protestiranja i druženja, Sindikat biciklista je odlučio zamijeniti garažu za D.O.M. Što je to D.O.M.? D.O.M. još nije ništa, ali želimo da D.O.M. bude Dom održive mobilnosti koji će služiti kao prostor za djelovanje biciklističkih sindikalaca i koji će služiti kao visoko-subverzivni centar promjene trenutnih neodrživih prometnih politika.

Zato trebamo vašu pomoć! Dođite (još bolje, dopedalirajte) 28.12. – točno tjedan dana nakon navodnog smaka svijeta – pokažite jezik Majama, proslavite život, plešite, smijte se i ljubite, uz sve to pomognite nam da platimo najam, pofarbamo i opremimo novi prostor. Osim kupovinom ulaznice i plesanjem, možete nam/si pomoći tako da nam poklonite toster, frižider ili sudoper. Ili čokoladicu. Volimo čokoladice.

uDOMljavaju nas:

* LOLLOBRIGIDA – Glasniji, bizarniji i ljepši nego ikada, ovaj čudesan kinky-pop, disko-pank sastav nakon gostovanja po cijeloj Europi, konačno su se odlučili doći u Zagreb i uveseliti nas i rasplesati. Razveselite i vi njih – izađite van obučeni u ono što bi vam majka zabranila da nosite.

* DOSH LEE – Do Chee će nas upoznati s legendom većom od Srebrnog letača, Mozarta i Steve Karapanđe zajedno, Kaktusom Galaktusom! Dosh Lee je nastao 2004. godine otkada ne prestaju zabavljati publiku diljem regije svojom jedinstvenom mješavinom punka, rocka, HC-a i funka, a predstavit će nam svoj friško ispečen album.

* TIGROVA MAST (Zagreb/Split) – Svoju glazbu opisuju kovanicom sufi trance punk. Iako se možda čini neprimjerenim povezivati ih sa sufizmom, ovaj eklektični opis ipak naglašava radikalni i kontrastni karakter Masti i pomirujuća nastojanja Tigrova prema harmoniji i egzaltaciji duha. Današnji zvuk nove postave Tigrove masti se ne razlikuje mnogo od prvog materijala iz 2005. Još uvijek je to radikalna, bučna muzika koja evocira različita mentalna i emocionalna stanja obojena orijentalnim melodijama i ekstatičnim ritmovima.

* JABBATON: Rea, Venom, Kodin

* CFSN : Funk Guru, Phillipe

* P.D.Ricco

Upad: 30/40 kuna*
Pretprodaja (od 10. prosinca): Kino Europa, Dirty Old Shop

* Sav prihod uDOMiteljskog tuluma ide za najamninu, farbanje, namještanje i opremanje novog Sindikalnog D.O.M.-a. Ako ne možete doći i plesati za naše uDOMljavanje, možete nam pomoći uplatom na račun:
2360000-1102236011
Udruga “Sindikat biciklista”
Crvenog križa 31, Zagreb

Previous articleOslobođena Masarykova!
Next articlePosao zimske službe nije gotov!