Najavljujemo: Dani otvorenih vrata udruge Sindikat biciklista

Povodom Dana otvorenih vrata udruga Sindikat biciklista organizira predavanja i radionice za sve zainteresirane od 28. do 30. svibnja u svojim prostorijama u ulici Ribnjak 3. Ulaz je besplatan i nije potrebna najava dolaska. Sve ostale informacije o našem programu u sklopu otvorenih vrata možete pročitati u nastavku:

Program:

Četvrtak, 28. svibnja u 17:00h – Putopisno predavanje i savjeti o višednevnom putovanju biciklom

Na predavanju ćete čuti savjete i informacije kako se pripremiti za višednevno putovanje biciklom, što je sve potrebno od opreme, na što paziti kada biramo rutu za putovanje i što sve možete očekivati na višednevnom putovanju. Predavanje će održati naš volonter sa iskustvom višednevnog putovanja biciklom od Zagreba do Splita. Program je namijenjen svim zainteresiranim za višednevna putovanja biciklom, a osobito početnicima.

Petak, 29. svibnja u 17:00h –  Predavanje i radionica o sigurnoj vožnji biciklom po gradu

Sudjelovanjem u prometu preuzimamo odgovornost za sebe i ostale sudionike u prometu. Održat ćemo radionicu gdje ćemo pokazati kako na siguran način voziti bicikl tamo gdje nema biciklističke staze, zašto i kako paziti na vozače automobila i pješake, kako se ponašati na prometnom raskrižju i slično. Program je namjenjen svima koji se susreću prvi put sa prometnim pravilima i ostalim zainteresiranima koji žele naučiti nešto novo.

Subota, 30. svibnja u 11:00h  – Radionica postavljanja dodatne opreme na bicikl

Zadnji dan otvorenih vrata upoznat ćemo najmlađe sa alatom za bicikl i dodatnom opremom. Pokazat ćemo kako montirati zvonce, svjetla i nogicu na bicikl, naučit ćemo kako zakrpati probušenu gumu. Program je namijenjen mlađim naraštajima.

Previous articleSudjelovali smo na tribini „Biciklistički promet – sigurnost i međusobno uvažavanje“
Next articleSudjelovali smo na Zagrebačkom energetskom tjednu