„Hrvatska volontira!“ – volontirajte i vi!

Hrvatska volontira! – volontirajte i vi!

Hrvatska mreža volonterskih centara već četvrtu godinu za redom organizira manifestaciju Hrvatska volontira!, mobilizirajući velik broj organizatora volontiranja i volontera u zajedničkom isticanju značaja volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Manifestacija Hrvatska volontira! održat će se od 19. do 24. svibnja 2014., a ove godine u manifestaciju se uključio i Sindikat biciklista. Ove godine organiziramo biciklistički festival koji će se održati od 5. do 7. lipnja te su u tijeku završne pripreme. Pripreme za Pedalafest su počele još u siječnju, a trenutno aktivno na njemu radi 25 volontera – članova udruge. S obzirom da će tijekom festivala biti potrebna dodatna pomoć kako bi sve savršeno funkcioniralo, prije nekoliko dana objavili smo poziv za volontiranje na festivalu i do sada se prijavilo 30-ak volontera koji će darovati nešto svog slobodnog vremena kako bi sadašnji i svi budući biciklisti što bolje proveli tri festivalska dana u znaku bicikla.

Sindikat biciklista ovim putem pozive nove volontere da nam se pridruže u radu udruge i nakon Pedalafesta. Podsjećamo da su naše sekcije stalno otvorene za pojačanja. Javite se na mail edu@sindikatbiciklista.hr ako vas zanimaju edukativne kampanje, tečajevi i predavanja za sve uzraste, a na mail infra@sindikatbiciklista.hr ako vas žulja neki rinzol, nepovezana staza ili opći manjak planskog pristupa u izgradnji staza i želite svoje vještine i upornost uložiti da se to promijeni. Ako imate drugih vještina ili ideja kako pomoći radu udruge javite nam se i podijelite s nama svoje ideje. Želimo postići uvjete u kojima je bicikl moguće voziti na siguran, jednostavan i udoban način, za sve uzraste i potrebe.

Pridužite nam se. Stvorimo bolju biciklističku kulturu zajedno!

Hrvatska volontira! – volontirajte i vi!

Previous articleMeđunarodni turnir u bike polu – Zagreb International 2014
Next articleInicijativa za ubrzanje Pravilnika o biciklističkoj infrastrukturi