Dani otvorenih vrata udruga 2014.

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga od 5. do 7. lipnja 2014. godine. Cilj Dana otvorenih vrata udruga 2014. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima.

Ove godine u manifestaciju se uključio i Sindikat biciklista te pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na Pedalafestu te se upoznaju s radom naše udruge.

Pedalafest, biciklistički festival, održati će se od 5. do 7. lipnja u Studentskom Centru u Zagrebu. Tri festivalska dana bit će ispunjena raznolikim stručnim, zabavnim i glazbenim programom, a sve u znaku gradskog bicikliranja. Posjetitelji će moći sudjelovati na predavanjima i radionicama te na taj način bolje se upoznati s radom udruge. Također, organizirati ćemo i info štand na kojem će naši volonteri informirati zainteresirane o djelovanju udruge.

Ulaz na festivalska događanja je besplatan.

Više informacija: www.daniudruga.hr

Previous articleBiciklijada Dugave bicikliraju i “Franov bicikl”
Next articleOsvrt na policijske akcije usmjerene na bicikliste