Online radionica o mobilnosti i utjecaju prometa na čovjeka

Pozivamo studente/ice i mlade stručnjake/inje na online edukativnu radionicu o mobilnosti i utjecaju prometa na čovjeka, koja će se održati 26.10.2020. putem ZOOM aplikacije, od 14 do 16 sati. Nakon službenog dijela, studenti i studentice Sveučilišta Sjever imat će grupni rad.

Radionica je besplatna i namijenjena studentima/cama prometnih znanosti, urbanizma, arhitekture i slično te mladim stručnjacima/kinjama.

Mjesta na radionici su ograničena pa je potrebno prijaviti do nedjelje 25.10.2020. na ovoj poveznici: https://forms.gle/uusBHhNKzGcpno9T8

Projekt “Održiva sigurnost nemotoriziranog prometa u urbanim sredinama” financiran iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, a provodi ga ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, u suradnji sa Sindikat biciklista, Fakultet prometnih znanosti i švicarskim partnerom Pro Velo Schweiz.
* Više o projektu: https://www.odraz.hr/hr/projekti/svi-projekti/odrziva-sigurnost-nemotoriziranog-prometa-u-urbanim-sredinama

Program možete pronaći ovdje:

Download (PDF, Unknown)

Previous articlePrijedlozi za unapređenje Zakona o sigurnosti prometa na cestama za ranjive skupine
Next articleMeđunarodna dvodnevna online radionica o sigurnosti biciklističkog prometa u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, 24.-25.10.2020.