Pedalafest iPhone i Android aplikacija

Prvi hrvatski biciklistički festival, Pedalafest, dobio je i vlastite mobilne aplikacije na kojima se možete detaljnije informirati o događanjima

Broj biciklista u Zagrebu svakodnevno raste baš kao i broj vlasnika pametnih telefona. Dijelom i zbog prvih, od 7. do 9. lipnja u Zagrebu se u domu HDLU-a događa Pedalafest, prvi hrvatski biciklistički festival, a zbog drugih festival ima i vlastitu mobilnu aplikaciju!

Aplikacija je nastala na Shoutem platformi (www.shoutem.com ) i dostupna je vlasnicima Android (https://bit.ly/KBltqC ) i iPhone uređaja (https://bit.ly/KNfPTf ). Osim što će posjetitelji moći provjeriti raspored događanja na Pedalafestu kroz aplikaciju, u njoj mogu saznati više o predavačima, radionicama, izložbama i novostima. No to naravno nije sve – aplikacija omogućava komunikacija među onima koji su je downloadirali a ima i mogućnost prijavljivanja na lokaciju.

Pedalafest (www.pedalafest.org ), u organizaciji Sindikata biciklista, festival je u pravom smislu te riječi. Posjetitelji mogu slušati predavanja istaknutih promotora bicikla, poput Marca von Woundeberga i Michaela Cramera, na zabavnim radionicama saznati kako napraviti LED ekran na kotaču ili sladoled biciklom, te uživati u čitavom nizu popratnih događanja poput izložbe koje možete doživjeti samo ako je gledate s bicikla.

Previous articlePedalafest – prvi hrvatski biciklistički festival
Next articleIzvještaj s Pedalafesta