Najava predavanja: Priča o biciklističkoj transformaciji u Švicarskoj

Predavanje će se održati 6. studenog 2019. s početkom u 18 sati, u prostorijama Sindikata biciklista na adresi Ribnjak 3.

U sklopu projekta “Održiva sigurnost nemotoriziranog prometa u urbanim sredinama”, naši zaposlenici Ivan Nemet i Vladimir Halgota bili su dio delegacije od 25 ljudi iz Hrvatske koji su u trodnevnom studijskom posjetu u listopadu obišli Bern i Lausanne u Švicarskoj.

Prepuni pozitivnih dojmova, u kombinaciji putopisno-stručnog predavanja prepričat će koje su sličnosti s našom biciklističkom situacijom prepoznali, kako temi pristupaju tamošnji stručnjaci, i kako zapravo izgleda transformacija cestovne infrastrukture kada se pojavi politička volja…

Poslije predavanja ostanite na ugodnom druženju uz opuštenu diskusiju! Bit će grickalica, a nećete ostati ni suhih grla.

Vidimo se!

Facebook event

Projekt “Održiva sigurnost nemotoriziranog prometa u urbanim sredinama”, financiran je kroz Švicarsko-hrvatski program partnerstva. Voditelj projekta je udruga ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, a partneri su Fakultet prometnih znanosti, Udruga “Sindikat biciklista” i udruga Pro Velo Švicarska.

Previous articleOdržan prvi ciklus interdisciplinarnih radionica za studente na temu razvoja urbane mobilnosti
Next articlePozivamo vas: Studenti zagrebačkih fakulteta predstavljaju vizije javnih prostora na području grada