Prijavite se za skup “Bike-friendly organizacije u Hrvatskoj” do 14. lipnja!

Želite saznati kako potaknuti svoje zaposlenike da koriste bicikl na putu do posla?
Pozivamo kompanije i organizacije na skup “Bike-friendly organizacije u Hrvatskoj” koji  će se održati u  četvrtak 23. lipnja 2022. godine u 10-12 sati u Centru mladih Ribnjak, u sklopu Pedalafesta – festivala koji slavi kulturu urbanog bicikliranja! Skup je posebno osmišljen za kompanije, firme i organizacije za razmjenu znanja, dobrih praksi i iskustava u poslovanju i u aktivnostima kojima se potiče zaposlenike na bicikliranje, ali i o drugim aktivnostima za postizanje društveno odgovornog poslovanja.

Molimo, prijavite sudjelovanje jednog ili dva vaša predstavnika do 14. lipnja 2022. godine, zbog ograničenog broja mjesta putem obrasca: https://forms.gle/tbMQ9q4Mh4XbMUjY7

Sindikat biciklista provodi program certificiranja organizacija od 2017., nakon što je postao licencirani certifikator za Hrvatsku. Certifikat organizacijama donosi potvrdu društveno odgovornog poslovanja te služi kao dokaz o aktivnom poticanju svojih zaposlenika da na posao dolaze biciklom.
Međunarodni konzorcij je u 5 godina narastao na 12 europskih zemalja s oko 300 certificiranih organizacija u Europi, a sve certificirane organizacije pozicionirane su na zajedničkoj karti: https://cfe-certification.eu/employers U Hrvatskoj je do sada certificirano 15 organizacija, s više od 20 koje su u procesu.

Također, pozivamo vas da donacijom, partnerstvom, korporativnim volontiranjem ili sponzorstvom podržite održavanje Pedalafesta (23.-25.6.) u Centru mladih Ribnjak i parku Ribnjak. Pedalafest je međunarodni festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, na kojem se okuplja velik broj građana i inozemnih gostiju, a održavaju se radionice, paneli, izložbe, filmovi i masovna biciklistička vožnja Zagrebom, uz značajnu prisutnost u medijima i na društvenim mrežama. Ukoliko financijski ili drugačije želite podržati održavanje Pedalafesta, istaknuli bismo vas kao partnera (ili sponzora, ovisi o dogovoru) na tiskanim materijalima, na društvenim mrežama (preko 35.000 pratitelja), u medijskim istupima i na našem webu te u newsletteru (više od 2000 primatelja).

Upiti na: info@sindikatbiciklista.hr

Previous articleOdržana interdisciplinarna radionica za mlade na kampusu Borongaj
Next articleTvrtka Span postala Poslodavac prijatelj bicikliranja