Naslovnica Grad bez prepreka – prijava problema

Grad bez prepreka – prijava problema

  Vaše ime *

  Vaš e-mail

  Lokacija

  Opis prijedloga

  Prilog

  * obavezna polja

  Potaknuti brojnim prijedlozima i upitima naših članova, u sklopu projekta “Grad bez prepreka” pokrenuli smo aplikaciju za prijavu problema u prometnoj infrastrukturi. Biciklisti, osobe s invaliditetom ili roditelji s dječjim kolicima se prilikom svakodnevnog kretanja gradom susreću s brojnim arhitektonskim barijerama no rijetki od njih prijave problem izravno nadležnim tijelima. Putem ove aplikacije, Sindikat biciklista će se pobrinuti se da problemi i prijedlozi biciklista, osoba s invaliditetom, pješaka i drugih sudionika u prometu stignu do tijela nadležnih za njihovo rješavanje.

  Ovaj je obrazac namijenjen prijavi problema, prijedlogu, zahtjevu, molbi – popunite ga i dojavite nam što vam smeta u vezi prometne infrastrukture: rupu na nogostupu ili biciklističkoj stazi, izblijedjelu žutu crtu, previsok rubnjak… Vaš prijedlog ćemo razmotriti te ćemo prijavu dostaviti nadležnom tijelu na daljnje postupanje. O odgovoru nadležnog tijela ćemo vas obavijestiti, a sve odgovore objavljivati na našem webu te tako upozoravati javnost na neriješene probleme prometne (biciklističke) infrastrukture.

  Napominjemo da će svi prikupljeni podaci biti korišteni isključivo u svrhu rješavanja prijavljenog problema putem nadležnih tijela.

  Uspjeh ovog projekta uvelike ovisi o vama te vas pozivamo da zajedno stvorimo grad bez prepreka!

  Pregled prijavljenih problema