Dođite na predstavljanje: Woorti ili zadovoljstvo svakodnevnih putovanja

Dođite na predstavljanje Woorti aplikacije i objašnjenje kako se ona koristi te slobodno postavite sva pitanja koja vas zanimaju!

Predstavljanje će se održati u baru Botaničar (Trg Marka Marulića 6) u ponedjeljak 20.5. s početkom u 18 sati.

Znate li da prosječna osoba provede 2 godine u prometu? Često nismo svjesni da velik dio svog vremena i promišljanja potrošimo na putovanja na posao, u školu, fakultet ili kino. Svaki dan donosimo različite odluke s obzirom na uvjete i na ono što nam je važno. Neki žele što prije doći na odredište, dok drugi žele što udobnije putovati. O čemu ovise vaše odluke?

 

Sindikat biciklista sudjeluje u međunarodnom konzorciju Horizon 2020 projekta Motiv Project, kojem je cilj istražiti ponašanja i zadovoljstvo građana i građanki s putovanjima na posao, bilo pješice ili avionom!

Podaci se prikupljaju putem mobilne aplikacije Woorti, a možete ju pronaći na Google playu i u App storeu. Ona će pozadinskim radom na vašem mobitelu bilježiti vaša svakodnevna putovanja, a vi ćete unositi jeste li zadovoljni time kako ste potrošili svoje vrijeme.

S prikupljanjem započinjemo 20.5., a sve što bismo zamolili građane i građanke je da na ukupno 14 dana, ne nužno za redom, ocijene zadovoljstvo svojim putovanjima, koje je aplikacija zabilježila. One najrevnije očekuju i nagrade! Vaši podaci će za potrebe istraživanja biti šifrirani i anonimizirani. Više o projektu MoTiV možete potražiti na web stranici https://motivproject.eu/, a o aplikaciji i pravilima privatnosti na tinyurl.com/yydgyzow.

Vidimo se! :)

PS. Aplikaciju Woorti možete početi koristiti već sada ;)

Google play
App store

Woorti Pravila o privatnosti

Previous article“Zašto bicikliramo?”, projekcija filma i panel-diskusija
Next articleAktualna zbivanja i škola dopisivanja, 22.5.2019.