Grad bez prepreka – prijava problema

Vaše ime * Vaš e-mail Lokacija Opis prijedloga Prilog Postavite kvačicu

* obavezna polja

Potaknuti brojnim prijedlozima i upitima naših članova, a uz financijsku potporu Grada Zagreba, u sklopu projekta “Grad bez prepreka” pokrenuli smo aplikaciju za prijavu problema u prometnoj infrastrukturi. Biciklisti, osobe s invaliditetom ili majke s kolicima se prilikom svakodnevnog kretanja gradom susreću s brojnim arhitektonskim barijerama no rijetki od njih prijave problem izravno nadležnim tijelima. Putem ove aplikacije, Sindikat biciklista će se pobrinuti se da problemi i prijedlozi biciklista, osoba s invaliditetom, pješaka i drugih sudionika u prometu stignu do tijela nadležnih za njihovo rješavanje.

Ovaj je obrazac namijenjen prijavi problema, prijedlogu, zahtjevu, molbi – popunite ga i dojavite nam što vam smeta u vezi prometne infrastrukture: rupu na nogostupu ili biciklističkoj stazi, izblijedjelu žutu crtu, previsok rubnjak… Vaš prijedlog ćemo razmotriti te ćemo prijavu dostaviti nadležnom tijelu na daljnje postupanje. O odgovoru nadležnog tijela ćemo vas obavijestiti, a sve odgovore objavljivati na našem webu te tako upozoravati javnost na neriješene probleme prometne (biciklističke) infrastrukture.

Napominjemo da će svi prikupljeni podaci biti korišteni isključivo u svrhu rješavanja prijavljenog problema putem nadležnih tijela.

Uspjeh ovog projekta uvelike ovisi o vama te vas pozivamo da zajedno stvorimo grad bez prepreka!

Pregled prijavljenih problema

Projekt Grad bez prepreka je financiran od strane Grada Zagreba

Projekt Grad bez prepreka je financiran od strane Grada Zagreba