Sudjelujte u zanimljivom istraživanju! Anonimno!

Znate li da prosječna osoba provede 2 godine u prometu? Često nismo svjesni da velik dio svog vremena i promišljanja potrošimo na putovanja na posao, u školu, fakultet ili kino. Svaki dan donosimo različite odluke s obzirom na uvjete i na ono što nam je važno. Neki žele što prije doći na odredište, dok drugi žele što udobnije putovati. O čemu ovise vaše odluke?

Sindikat biciklista sudjeluje u međunarodnom konzorciju Horizon 2020 projekta Motiv Project, kojem je cilj istražiti ponašanja i zadovoljstvo građana i građanki s putovanjima na posao, bilo pješice ili avionom!

Pozivamo vas da se priključite istraživanju, anonimno!

Potrebno je sljedeće:

1. preuzeti mobilnu aplikaciju Woorti (Android i iPhone)
    2. registrirati se minimalnim demografskim podacima, dodatni su opcionalni, a sve je rukovođeno GDPR-om i Politikom privatnosti
    3. odabrati najčešće korištene oblike svakodnevnog prijevoza
    4. omogućiti na mobitelu praćenje lokacije, kako bi aplikacija radila u pozadini
    5. svaki dan provjeriti je li aplikacija ispravno snimila barem jedno dnevno putovanje, po potrebi ručno prepraviti načine putovanja, odgovoriti na pitanja o zadovoljstvu tim putovanjem te potvrditi, odnosno prijaviti to putovanje

*Napomena: raznovrsnost načina putovanja je poželjna

Do kraja listopada 2019. godine potrebno je da svaki sudionik_ca potvrdi barem jedno putovanje u sveukupno 14 dana (ne mora biti za redom, no, budući da se bliži kraj listopada, najlakše je da se tih 14 dana odradi odmah). Ono zanimljivo što će svaki_a sudionik_ca dobiti iz aplikacije su informacije o:

1. sveukupnom osobnom zadovoljstvu svakodnevnih putovanja
    2. potrošnji kalorija
    3. sveukupnom osobnom ugljičnom otisku uslijed svojih svakodnevnih putovanja
    4. mogućnost usporedbe s drugim sudionicima_cama (anonimno)

Osim zanimljivih informacija, prijavljivanjem dnevnih putovanja sakupljaju se bodovi, a oni_e s najviše bodova mogu osvojiti slatke nagrade:

1. 5x Bike Balls
    2. 5x Le Poupoupidou
    3. 10x Woorti powerbank
    4. 10x majica Sindikata biciklista
    5. 10x godišnje članstvo u Sindikatu biciklista

Za sva pitanja obratite se na tena.saric@sindikatbiciklista.hr

Unaprijed zahvaljujemo na vašoj pomoći i sudjelovanju!

Više o projektu: https://motivproject.eu/

Google play