Pridruži se

Podrži pozitivne promjene za bolje uvjete kretanja u gradovima!

Postani član udruge Sindikat biciklista i podrži zagovaranje kvalitetne biciklističke infrastrukture, udobnih i sigurnih staza za bicikliste i povećanje prava biciklista.

Plaćanjem godišnje članarine pomažeš ostvarenju ciljeva Udruge.

Sindikat biciklista je volonterska udruga koja aktivno promiče bolje uvjete za bicikliste, zagovara izgradnju kvalitetne biciklističke infrastrukture na kojoj se i osmogodišnje dijete i njegova baka mogu sigurno i udobno voziti biciklom. Utječemo na lokalne i državne vlasti da izgrade prometne uvjete u kojima će bicikl biti ravnopravan izbor za svakodnevna putovanja, a među građanima potičemo solidarnost u prometu.

Sav rad obavljamo volonterski, a tvoja članarina će nam pomoći da tiskamo edukativne brošure, platimo grijanje i najam prostora i nastavimo sa zagovaranjem transformacije gradova u gradove po mjeri čovjeka!

Osim što članarinom podupireš naš rad, zauzvrat uživaš u stalnim popustima u biciklističkim i drugim dućanima. Svaki mjesec planiramo proširenje liste popusta!

Volontiranje: Sindikat biciklista je volonterska udruga. Ako imaš želju, vremena i volje, javi se na info@sindikatbiciklista.hr i aktivno pridonesi ostvarenju naše vizije i pritom se dobro zabavi!
Ne grizemo, a imamo i kokice (iz mikrovalne)! ;)

Ispuni online formu i odaberi vrstu članarine.

Lajkeri: 0 kn godišnje
Držimo se obećanja i dalje zadržavamo mogućnost besplatnog članstva.Ti lajkaš nas, mi lajkamo tebe :)

Članarina s popustom (za studente, nezaposlene, umirovljenike): 60kn godišnje
Znamo da su kune u današnje vrijeme teško uhvatljive životinje, zato ti posebno hvala! :) Dobivaš člansku iskaznicu da uštediš dodatno koju kunu u mnogim biciklističkim dućanima!

Osnovna članarina: 120 kn godišnje
Legendo! Hvala ti na podršci! Dobivaš iskaznicu za super popuste u biciklističkim dućanima i imaš feel good faktor jer pomažeš zagovaranje bolje biciklističke infrastrukture!

Prijatelji: 300 kn godišnje
Dobit ćeš iskaznicu s kojom se možeš pohvaliti da ste ti i Sindikat biciklista prijatelji, ostvariti popuste u hrpi biciklističkih dućana, kod ponuditelja smještaja i drugih usluga, majicu po izboru i našu zahvalnost jer nam pomažeš da radimo na gradovima po mjeri ljudi!

Ciklofili: 900 kn godišnje
Neki idu malo dalje od drugih: ne znamo što drugo reći nego hvala ti na velikodušnoj podršci! Kad dođeš po iskaznicu, uz nju će te čekati majica i svjetlo kao mali znakovi zahvalnosti.

Mecene: 3500 kn godišnje
Zaslužuješ da ti se digne spomenik! Dobit ćeš člansku iskaznicu, majicu, svjetlo. Dodatno dobivaš i 10 ekstra bodova za karmu! :)

(način plaćanja – vidi niže)

Podaci se prikupljaju sa svrhom učlanjenja.

Učlani se

Ime*

Prezime*

Datum rođenja*

OIB*

(prema Zakonu o udrugama moramo te tražiti OIB) :(

Spol*

Adresa

Grad

E-mail*

Telefon (opcionalno)

Vrsta članarine

*

Odaberi kakvu majicu želiš:*

Odaberi veličinu majice:

Želiš li se aktivno uključiti? Trebamo tvoju pomoć! (opcionalno)

Želim pomoći oko:

Ostalo (struka, napišite nešto o sebi ...)

Ostani u toku

Želim biti u toku

Uplata članarine

Članarinu možeš uplatiti na žiro račun udruge:

Primatelj:
Udruga “Sindikat biciklista”
Ribnjak 3, 10000 Zagreb

Broj računa primatelja:
IBAN: HR6824840081107009588
ili ako je potrebno za inozemne uplate
SWIFT: RZBHHR2X

Model:
00

Poziv na broj primatelja:
01-OIB

Opis plaćanja:
Ime i prezime i članarina

Izravno u DOM-u:

Članarinu možeš platiti izravno u Domu održive mobilnosti na adresi Ribnjak 3 (Zagreb). Provjerite kada je DOM otvoren upitom na info@sindikatbiciklista.hr.

Člansku iskaznicu, nakon uplate, možeš podići osobno u Domu održive mobilnosti na adresi Ribnjak 3 (Zagreb) ili ju možemo poslati na željenu adresu (poštarina 10 kn).

Izmjena podataka

Izmjena podataka o članu se vrši tako da u polje ispod upišeš svoj email i mi ćemo ti poslati link na taj email preko kojeg možeš izmjeniti svoje podatke i tip članstva.

E-mail*

Popusti uz članstvo

Uplata donacije

Donaciju možeš uplatiti na žiro račun udruge:

Primatelj:
Udruga “Sindikat biciklista”
Ribnjak 3, 10000 Zagreb

Broj računa primatelja:
IBAN: HR6824840081107009588
ili ako je potrebno za inozemne uplate
SWIFT: RZBHHR2X

Model:
00

Poziv na broj primatelja:
02-OIB

Opis plaćanja:
Donacija: Ime i prezime

FAQ
Što je kritična masa? Zašto naziv Sindikat? Kakva je biciklistička infrastruktura u Zagrebu? Pročitajte odgovore na najvažnija pitanja kojima se Sindikat biciklista bavi.
Saznaj što te zanima