Poziv na božićni tulum

  Drage prijateljice i prijatelji, partneri, suradnici, volonteri i slučajni prolaznici, pozivamo vas na druženje povodom nadolazećih blagdana i završetka još jedne aktivističke godine našeg Sindikata biciklista.

  Tradicionalni Božićni tulum Sindikata biciklista održat će se 19. prosinca od 19 sati u Botaničaru, Trg Marka Marulića 6, Zagreb!

  Kao gost predavač dolazi nam Mislav Mironovic!
  Mislav je bio jedan od prvih profesionalnih vozača brdskih bicikala u Hrvatskoj. Privukao je pažnju poznatih svjetskih tvrtki kao što su Red Bull, Norco, GoPro, Nokia i drugi. Ako možda nije bio najluđi što se tiče trikova na biciklu, onda je svakako bio dovoljno lud da vjeruje kako će uspjeti u svemu čemu se posveti – tako je i bilo! Nakon karijere u brdskom biciklizmu, postao je polivalentan autor koji se u Los Angelesu bavi fotografijom, videom i odnedavno animacijom. Mislav je i autor knjige Bajkografija, koju možete pronaći na polici naše male biblioteke. Izuzetno se veselimo predavanju!

  Nakon predavanja dolazi tulum, a dodijelit ćemo nagrade dobitnicima u kampanji Biciklom na posao i Advent 2018, odigrati božićnu tombolu i podružiti se za kraj uspješne godine! Svi su pozvani!

  Aktualne informacije možete pratiti na Facebook eventu.